UNGE FERRARI

Unge Ferrari føyer seg inn i artistrekken til Utopia 2019!

Det man elsker med Unge Ferrari er kanskje det man nettopp hater ellers i livet: Uforutsigbarhet. Med det rykende ferske albumet “Midt imellom magisk og manisk” beviser han nok en gang at han er en musikalsk kameleon, og tekstene og tematikken har aldri tatt oss tettere på.

«Unge Ferrari er selvskreven artist til Utopia. Klarer å balansere festen med det vakre. Poesi blandet med beats. Han har allerede rukket å headline de største festivalene i Norge som Findings og Slottsfjell, og skal i år headline Øyafestivalen, Stavernfestivalen og Landstreffet for å nevne noen, og solgte ut Folken to ganger», sier festivalsjef Espen Yung Svendsen.

I prosessen med å lage albumet har Unge Ferrari også hele tiden tenkt på hvordan følelsene kan forsterkes live, der artist og publikum sammen kan dykke enda dypere ned i den magiske og maniske verdenen. Han ønsker å skape en opplevelse som går litt utenfor en vanlig konsertopplevelse, og treffer flere sanser enn om man kun lytter til albumet.

Det er ganske bemerkelsesverdig å tenke på hvor mye Unge Ferrari har rukket å få til siden han debuterte for bare litt over tre år siden. Sterke samarbeid med Arif, Tomine Harket, Hkeem, Karpe Diem, Silvana Imam med flere, og megahits som “Nostalgi 3Millioner”, “Vanilje”, “Lianer”, “Ashanti”, “Urettferdig”, “Jeg er lei meg”, “Jeg bruker ikke kondom” og “BBB”. Han har solgt ut mang en klubbkonsert, headlinet de fleste store festivaler, fylt Oslo Spektrum med Arif, opptrådd med symfoniorkester, og fortjent vært nominert til flere P3 Gull og Spellemannspriser.

Neste etappe er nå i gang, og “Balkong”, “Ung og dum” og resten av albumet skal innlemmes i hans hall of fame av låter, og hele katalogen skal ut på veien i det som er hans mest omfattende turné til nå.

Unge Ferrari spiller tredje sist på hovedscenen under Utopia 24. august.

Utopia har siden oppstarten i 2017 presentert noen av verdens og landets største navn innen populærmusikken. Blant annet har David Guetta, Kygo, Matoma, Steve Angello, Seeb, Sigrid, Sondre Justad og Highasakite stått på scenen utenfor Stavanger konserthus. I år er foreløpig Zara Larsson (SE), Karpe, Dagny og Postgirobygget annonsert. Totalt blir over 20 artister annonsert i løpet av våren og sommeren.