Astrid S til Utopia 2021!

Norges store popdronning kommer til Utopia! 

Det er med stor glede vi endelig kan si at Astrid S kommer til Utopia! 

Astrid S har hatt eventyrlig suksess de siste par årene, og treet ser ut til å vokse rett inn i himmelen. 20-åringens debut-ep inkluderte en av hennes største hits «Hurts So Good», og lå på topplistene i hele 21 land. Siden har hun sluppet flere EPer med stor internasjonal suksess! Astrid S skulle egentlig spilt på Utopia 2020, men festivalen ble avlyst grunnet COVID-19. Utopia er nå glad for å si at vi igjen har fått Astrid S til festivalen. 

«Astrid S er et navn som har blitt forespurt siden vi startet Utopia tilbake i 2017. Dessverre måtte vi avlyse i år, men da er det ekstra kjekt at vi får enda mer tid til å glede oss! Hun er en fantastisk artist med en unik stemme, og ikke minst lager hun fantastiske liveshows. Vi gleder oss til å endelig se henne på Utopia i vakre Bjergstedparken. Jeg mistenker at magiske øyeblikk vil bli skapt da!», sier festivalsjef Espen Yung Svendsen. 

Etter hennes første EP har hun gitt ut superhits som «Breathe», «Thinking Before I Talk», «Emotion», «Such A Boy» og «Paper Thin» og har til sammen fått godt over en milliard streams. Hun har turnert både inn- og utland, og headlinet på de største festivalene i landet. Hun har vunnet MTV EMA (Best Norwegian Act), Spellemannpris for Årets nykommer og ble «Årets Spellemann» i 2018. Dette gjør at hun nå er en av de absolutt største stjernene i norsk musikk. Den siste tiden har hun sluppet nye superhits som «I Don’t Know Why», «Dance Dance Dance», Marylin Monroe» og «It’s Ok If You Forget Me». 

Tidligere i år annonserte Utopia Alan Walker som første headliner til 2021.

Leave a Reply