Det blir gjensyn med Cezinando på Utopia!

En samlet musikkpresse og en stadig voksende fanskare har applaudert Cezinandos unike musikalske univers helt siden han slapp debuten «Cez 4 Prez» som 16-åring. Nå tar han deg med inn i universet på Utopia! Cezinando spilte på Utopia i 2017.

«Det er med stor glede Cezinando kommer tilbake til Utopia. Både oss og Cezinando var under utvikling da, men nå virker det som både festivalen og artisten endelig har kommet dit vi begge skal være. Hans siste album har gått på repeat på kontoret her siden det ble sluppet, og vi vet hvor deilige liveshows han leverer», sier festivalsjef Espen Yung Svendsen.

Med utgivelser som «framtid:sanntid», «Barn av Europa» og «Noen ganger og andre», har han for alvor befestet sin posisjon som en kraft å regne med på den norske musikkscenen. Han har preget hitlister og radiobølger, og har blitt belønnet med en rekke priser; blant annet Spellemann i kategoriene Årets Tekstforfatter, Årets Urban og Årets Album. Han har også markert seg som en enestående liveartist, og har tatt konsertgjengere landet over med storm med sine eksplosive show. I 2017 stakk han av med prisen for Årets Live under P3 Gull.

I februar slapp han sitt femte album «Et godt stup i et grunt vann», som har mottatt strålende anmeldelser fra en samlet musikkpresse og låtene har på kort tid tatt fullstendig av på Spotify.

Etter av avbrekk på nesten to år er nå bergenseren tilbake med ny energi på sin singel «Kroppspråk». Ikke lenge etter overrasket han med et samarbeid med Röyksopp og singelen «To Minutter», etterfulgt av albumet «Flere steder alltid» som høstet flere fantastiske anmeldelser.

Før COVID-19 gjennomførte han to utsolgte konserter på Sentrum Scene i Oslo, og egentlig skulle han spille noen av landets største festivaler i sommer. Nå venter heller en fullspekket festivalsommer neste år, deriblant Utopia!

Leave a Reply