DAGNY

Norges nye popyndling kommer til Utopia 2019!

Dagny slo gjennom med «Backbeat» og «Fool’s Gold» fra den kritikerroste ep-en «Ultraviolet» i 2016. Hun overbeviste stort under by:Larmsamme år, og har fortsatt å levere hit etter hit. «Wearing Nothing» ble nominert til Spellemann i kategorien Årets låt i 2017, og «Love You Like That» var på Billboards liste over verdens beste låter. Billboard trakk henne i tillegg frem som en av popstjernene å følge med på i 2018.

”Dagny er en suksesshistorie uten sidestykke. En hitmaskin som alltid har holdt på sin stil og integritet, og på kort tid har hun utviklet seg til å bli en av landets absolutt største popstjerner og har allerede vunnet over store deler av verden”, sier festivalsjef Espen Yung Svendsen.

Dagnys nyeste singler «That Feeling When», «Used To You» og megahiten «Drink About» med Seeb har gått sin seiersgang på radio, og sistnevnte har blitt streamet over 60 millioner ganger på Spotify. I 2018 har også 3 av låtene hennes vært å høre i den populære amerikanske TV-serien «The Bold Type».

Det er ikke mange artister som har like mye utstråling og popteft som Dagny. VG beskriver henne som «Festens midtpunkt», mens musikknyheter.no skriver at «Hun har en tilstedeværelse på scenen det er vanskelig å matche, og det gode humøret smitter over på resten av salen».

”Det er en perfekt liveartist for Utopia. Jeg ser allerede for meg en solfylt ettermiddag hvor den ene ”good feeling”-låta etter den andre runger ut over Stavanger. Det er dømt til å bli en konsert som setter følelsene i sving og skaper minner som brenner seg inn i netthinnen i lang tid”, sier Svendsen.

Tromsøværingen har velfortjent opparbeidet seg et rykte som en fantastisk liveartist og turnert verden over. Hele 5 av 8 show var utsolgt på hennes turné i Nord-Amerika denne våren, og hun avsluttet nylig en suksessfull festivalsommer med 17 show i Norge og utlandet. I oktober spiller hun i Asia for første gang, og følger opp med en rekke konserter i Europa.I mars står hun også på scenen på Folken i Stavanger, men konserten er allerede solgt ut god tid i forveien.

[ultimate_icons align=»uavc-icons-center»][single_icon icon=»Defaults-facebook facebook-f» icon_size=»32″ icon_margin=»5″ icon_color=»#ffffff» icon_style=»square» icon_color_bg=»#ff8200″ icon_link=»url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkygoofficial||target:%20_blank|» icon_animation=»fadeIn»][single_icon icon=»Defaults-instagram» icon_size=»32″ icon_margin=»5″ icon_color=»#ffffff» icon_style=»square» icon_color_bg=»#ff8200″ icon_link=»url:https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fkygomusic%2F||target:%20_blank|»][/ultimate_icons]