Med dette ønsker vi alle en riktig god jul, og forhåpentligvis går vi et lysere år i vente i 2021!

2020 har vært et merkelig år for de fleste. COVID-19 stoppet opp samfunnet slik vi kjenner det, og det har ikke åpnet siden den gang. Dog virker det nå som vi ser mot lysere tider neste år, og at vi endelig kan begynne å leve tilnærmet normalt en gang på nyåret. April i år fikk vi beskjed om at det ikke kunne arrangeres festivaler i sommer. Det var et tungt slag i magen, men på samme tid var det helt på sin plass mtp situasjonen. Den gang slet vi med å se omfanget av pandemien, men sakte, men sikkert har det vokst på oss.

Det betydde et år uten det vi elsker aller mest – nemlig å la en stor horde mennesker møtes. Det tyngste for oss var definitivt at vi ikke får gjøre nemlig dette. I sommer snudde vi oss rundt, lagte en stor digital festival med noen av Norges største artister i Sigrid, Isah og Matoma. Dette ble en ubetinget suksess med flere tusen som fulgte med på live-sendingen via Facebook.

I høst har vi brukt mye av tiden på å tenke veien videre for Utopia. Vi har strategisk jobbet for å kunne oppnå vår store misjon, nemlig å gjøre regionen vår mer attraktiv for unge voksne. Dette har ført til at vi har blitt innlemmet i andre prosjekter som ikke har noe med festivaler og gjør. Dette har både vært lærerikt, spennende og gledelig, og vi gleder oss til å jobbe med dette også i 2021 og i fremtiden.

Vi har møtt mange spennende mennesker på denne veien som jeg er sikker på at vi skal kunne ha det gøy med også i fremtiden. For til syvende sist handler det alltid om å ha det gøy. Den dagen det ikke er gøy lenger – da skal vi slutte.

Nå ser 2021 ut som et år hvor vi håper og tror festivalen skal gå som planlagt. Da tar vi høyde for tidenes fest i Bjergstedparken. Vi tror det blir en ellevill fest med et sultefôret publikum, og vi har tro på at vi knuser alle rekorder og tall vi har hatt tidligere. Billettsalget går også som det suser for tiden – noe som vitner om at folk har begynt å se fremover. Tusen takk for tilliten og troen!

Til slutt vi vil runde av med å si; vi gleder oss til folk kan møtes igjen, klemme, danse, kysse og finne glede i store fellesskap og møter mellom mennesker. Det er derfor vi gjør dette og det er dette vi lever for. Vi gleder oss til å se dere alle igjen og vi håper og tror det skjer neste år. Tusen takk for all støtte på veien.

Ha en riktig god jul og et godt nyttår. Vi elsker dere! <3

Leave a Reply