INFO

Utopia er en byfestival midt i hjertet av Stavanger, i Amfiet utenfor Stavanger konserthus! Her kan du over to dager, sammen med flere tusen andre oppleve noen av de største artistene i verden og som landet har å by på!

HVOR?

Endelig en byfestival i Stavanger sentrum!

I Amfiet utenfor Stavanger konserthus, kun et steinkast fra Vågen i Stavanger sentrum, slik at du som publikummer kan oppleve noen av verdens og Norges største artister, med fantastiske naturomgivelser og urbant sentrumsliv i bakgrunnen.

HVEM?

Se line-up på egne sider. Oppdateres kontinuerlig. Følg oss på Facebook og Instagram for mer jevnlige oppdateringer.

ARTISTERARTISTER

NÅR?

Utopia 2022 går av stabelen 26-27. august!

PÅMELDINGPÅMELDING

ALDERSGRENSE?

18-års aldersgrense. Ingen vergeordning.

BEDRIFTSPAKKER ELLER SPONSORAT?

Vi har Norges fineste festival-VIP. Her kan din bedrift, sammen med rundt 100 andre regionale og nasjonale bedrifter få oppleve tidenes festivalstemning, men fremdeles trekke dere tilbake i deres egen sone. For VIP-pakker eller andre pakkeløsninger kan dere kontakte bedrift@utopiafest.no .

Festivaler begynner å bli en av de mest attraktive flatene å markedsføre seg på. Utopia når ut en målgruppe som blir vanskeligere og vanskeligere å nå ut til. Morgendagens bedriftsleder og dagens konsumenter er de som tilbringer tid på Utopia. Er du interessert i å markedsføre deg mot flere tusen mennesker, samtidig som de har sin kjekkeste helg i året? Kontakt oss på isabell@utopiafest.no .

STØTTET AV: