SEBASTIAN INGROSSO

Superstjerna Sebastian Ingrosso er klar for å lage tidenes fest på Utopia!

Sebastian Ingrosso har hatt enorm verdenssuksess med blant annet Swedish House Mafia og Axwell^Ingrosso. Nå er han endelig klar for Stavanger og Utopia!

«Det er fantastisk å få kunne presentere Sebastian Ingrosso til Utopia 2019! Han er en av de absolutt ledende DJene i verden de siste ti årene og har for vane å headline noen av verdens største festivaler, klubber og scener enten som trio via Swedish House Mafia, som duo via Axwell^Ingrosso eller alene som Sebastian Ingrosso!», sier festivalsjef Espen Yung Svendsen.

Ingrosso har siden midten av 2000-tallet vært en av de mest fremtredende DJene i verden, og i 2008 sammen med kompisene Axwell og Steve Angello (som spilte Utopia 2018) dannet de verdenssuksessen Swedish House Mafia. En suksess som nylig hadde comeback.

På slutten av 2000-tallet ga han ut to låter med David Guetta, og i 2009 debuterte Ingrosso på DJ Mags Top 100 liste over største DJs hvor han gikk rett opp på 25. plass over verdens beste DJs i sitt første forsøk! Fra 2010 og utover ga han sammen med Swedish House Mafia ut hit på hit som toppet lister verden over. «One (Your Name)» sammen med Pharell og «Miamia 2 Ibiza» med Tinie Tempah var de to første superhitene som ble utgitt, men i senere tid kom også «Save The World», «Antidote», «Greyhound» og ikke minst «Don’t You Worry Child» på løpende bånd.

I løpet av denne tiden ga Ingrosso også ut sololåten «Calling» sammen med Alesso og Ryan Tedder. I 2013 ble den siste live-opptredenen for Swedish House Mafia, hvor de spilte Ultra Miami, og samme år gjorde Sebastian Ingrosso sitt første soloshow på Tomorrowland på Main Stage og Ingrosso klatret på DJ Mags Top 100-liste til 18. plass.

Året etter ble superduoen Axwell^Ingrosso til. Duoen ga ut superhiter som «Sun Is Shining», «Dreamer», «I Love You» og en verdens største låter i 2017 «More Than You Know».