ISAH

Et av de største stjerneskuddene i Norge er klar for Utopia – og han er fra Stavanger!

19-åringen fra Stavanger har raskt blitt det nye store navnet på den urbane R&B scenen, og er spådd en lang og strålende karriere av flere norske artister og medier.

«Det er en sann glede å ha Stavangers egen store sønn på scenen under Utopia! Han er et unikt talent med en enorm stemme og ikke minst en fantastisk tilstedeværelse på scenen. Og med monsterhiten «HALLO» som på kun få uker har nådd over 3 millioner streams viser han også at han kan lagt hits som fenger og som treffer bredt!», sier festivalsjef Espen Yung Svendsen.

På sin korte tid som artist har han sluppet låtene «Seint» og «Fantasi», begge sammen med Dutty Dior, og singelen «Lollipop» som kom ut i august i fjor. Bookingene har heller ikke latt vente på seg, fra å fylle klubbscener rundt om i landet til å varme opp for Lauryn Hill i Oslo Spektrum, har veien vært både kort og innholdsrik.

«Mye av Utopias arbeid er det å kunne bli med å utvikle unge talenter i regionen. Selv om ISAH dessverre har flyttet til hovedstaden er han fremdeles en del av «oss» og slik ønsker vi det skal være også fremover! Vi er stolt over å kunne presentere slike enorme talenter for et stort og nytt publikum!», skriver festivalen i pressemelding.

For øyeblikket jobber han med egen debutplate og ulike prosjekter i samarbeid med godt etablerte artister og produsenter. I Februar ble det kjent at han gjestet ​Karpe på nyutgivelsen ̈​SAS PLUS/SAS PUSSY ̈​, som ble tatt imot med strålende kritikker fra både fans og presse. Han gjestet Karpe​ på store deler av årets turné og spesielt i Stavanger ble ISAH den nye store helten. Det er liten tvil om at 2019 er året der ​Isah​ er blitt allemannseie for skandinaviske fans.