Stavanger er fullt av unike butikker! Vi tar dere med på noen av de.

I Stavanger sentrum kan du finne omtrent alt du måtte trenge. Alt fra de store kjedene, til de mindre nisjebutikkene som leverer produkter som du ikke finner andre steder. Det er de sistnevnte vi ønsker å fronte her!

De unike finklærne for menn. Made With Hart ligger midt i Stavanger sentrum og leverer stilrene klær for menn. Alt fra skreddersydde dresser og skjorter, til festlige sokker, finsko, slips og sløyfer, hettegensere og joggebukser – ja, you name it! Her er det noe for en hver smak. Vi har vært så heldige og hatt MWH som samarbeidspartner over flere år, og vi støtter fullt og helt ut denne butikken og alt det gode de finner på for byen!

Made With Hart, Kirkegata 6, nettside her.

Fargeklatten i Fargegata. Syvende Himmel er en ekte fargeklatt med nye og gamle klær for kvinner. Denne butikken har lenge vært en pågangsdriver for mindre nisjebutikker i sentrum, og har noe for alle som vil gjøre litt ekstra ut av bekledningen.

Syvende Himmel, Øvre Holmegate 21, nettside her.

Kvalitetsklær midt i sentrum. Rolfsen og Vanessa er en av de mest tradisjonsrike butikkene i Stavanger. De fører kjente merker med høyere kvalitet og høyere pris. Butikken har fantastiske ansatte med peiling på stil og klær, og en føler seg alltid velkommen i denne butikken. Har både for kvinner og menn, og har et bredt sortiment i en veldig stor butikk.

Rolfen/Vanessa, Søregata 4, nettside her. 

Lokale klær av høy kvalitet. Kant er en butikk som kanskje er litt gjemt, men ikke glemt! I det som kan se ut som en strandshop midt i sentrum er Kant en butikk med kvalitetsklær av godt håndverk. De har fokus på det lokale, også når det kommer til motiver på klærne og er et friskt pust til sentrum – og som de selv skriver på hjemmesiden: «en refleksjon av Jæren».

Kant, Øvre Holmegate 9, nettside her.

Leave a Reply