KARPE

Det er en stor glede å få kunne presentere Karpe til Utopia 2019! Karpe har de siste årene erobret Norge, og må sies og være et av norsk musikkhistories største fenomener. De har klart å skape et helt unikt univers som gjør at de har enormt lojale fans som treffer flere generasjoner.

”Karpe har skapt noe helt unikt. De har skapt en egen gigantisk boble hvor alt de tar på blir til gull. De selger ut alt som er å selge ut for tiden, og har fans som er så hengivne at få ting kan måle seg med.” 

 

Siden deres første EP i 2004 har alle piler pekt oppover. De har turnert over hele landet hvor de har spilt på landets største scener og headlinet Norges største festivaler. Prosjektet ”Heisann Montebello” ble et helt eget univers som både resulterte i utsolgte turnéer, tre(!) utsolgte Oslo Spektrum og egen kinofilm (som også solgte ut alt). I fjor headlinet de Findings hvor de fikk hele Bislett stadion til å riste.

De kunne sikkert spilt Oslo spektrum i en ukes tid til og solgt ut de også. Det sier egentlig alt om hvor store Karpe er blitt. I tillegg har jeg vært så heldig at jeg var vitne til Karpe tre ganger i fjor, og de har befestet sin posisjon som Norges beste liveband. Vi lover et show som vil ligge på netthinnen i lang, lang tid!”

Karpe slapp nylig nyheten om at de skal spille i Stavanger konserthus under Ugå. Den konserten ble utsolgt på rekordtid og billettsystemet brøt sammen. Det samme skjedde samtlige steder i landet. De er allerede annonsert som headliner på Øyafestivalen og skal avslutte hele festivalen.