Hiphop-legenden kommer til Utopia!

Lars Vaular har vært en publikumsfavoritt siden han regjerte hitlistene i 2010 med «Rett opp og ned», og satt en helt ny standard for norsk hiphop med albumutgivelsen «Helt om natten, helt om dagen» samme år. Siden har han markert seg som en av Norges største artister, og har gjennom samarbeid med artister som Kamelen, Astrid S, Bjørn Eidsvåg og Unge Ferrari befestet sin posisjon som en artist som både transcenderer sjangre og generasjoner – hvilket har gitt han fem Spellemannpriser og hedersprisen på P3 Gull.

«Her snakker vi en legende, uansett sjanger. En artist som mestrer å eie flere sjangre og generasjoner samtidig. Konsertene hans er alltid full av deilig energi, dans og allsang. Jeg var på konserten hans på Tou Scene tidligere i vinter, og da skapte han magi blant de yngste og de eldre, blant de som kunne litt og de som kunne alt. Har tro på at det blir minst like mye magi i august!», sier festivalsjef Espen Yung Svendsen.

Etter av avbrekk på nesten to år er nå bergenseren tilbake med ny energi på sin singel «Kroppspråk». Ikke lenge etter overrasket han med et samarbeid med Röyksopp og singelen «To Minutter», etterfulgt av albumet «Flere steder alltid» som høstet flere fantastiske anmeldelser.

Hans live-opptredener er blitt hyllet i det meste norsk presse, hvor blant annet GAFFA i fjor skrev at «Sjefen er tilbake på topp» og ga sekser i terningkast. Det blir garantert fest, dans, latter og tårer når Lars Vaular står på scenen i Bjergstedparken i sommer!

Leave a Reply