Lexus Stavanger er generalsponsor for andre året på rad!

Det er med stor glede at vi kan si at Lexus Stavanger er med Utopia som generalsponsor for andre år på rad!

Lexus har i år dratt med seg Toyota Sørvest i satsingen for å få en enda større tyngde inn mot samarbeidet. Utopia har jobbet med salgssjef Joakim Saltveit i tre år (inkluderer to år i Bavaria), og det har vært et samarbeid som har vist seg å være ment for hverandre fra dag 1.

I tillegg til å være generalsponsor skal Lexus Stavanger og Toyota Sørvest levere biler til artisttransport og til produksjonen til Utopia. Lexus Stavanger og Toyota Sørvest er under den samme fanen i flotte Bilhuset på Forus.

«Vi har hatt til nå hatt et bunnsolid samarbeid med Lexus. De leverer fantastiske biler og gir festivalen en helt ny dimensjon. Vi er også glad for å ha med oss Toyota Sørvest – vi gleder oss til å utvikle et topp samarbeid med disse to bilmerkene!», sier festivalsjef Espen Yung Svendsen.

Lexus Stavanger presentert i fjor Lexus Lounge i VIP-området. Der var det utstilt Lexus-biler som satt en ekstra luksus på VIP-området. Hva de skal gjøre til Utopia 2020 gjenstår å se – den som venter på noe godt…

«Lexus er fremoverlent, tenker nytt, tenker stort og vet hvilken verdi Utopia har. Dette gir oss et fantastisk grunnlag», sier salgssjef Isabell Casanovas.

Gå ut å besøk Lexus Stavanger og Toyota Sørvest på Bilhuset på Forus. Les mer om Lexus Stavanger og Toyota Sørvest.

Leave a Reply