MAURICE WEST

Kanskje det mest fremadstormende navnet i EDM-verden kommer til Utopia 2018! Frontet av navn til Tiësto, Armin van Buuren, KSHMR, W&W osv. Her er Maurice West! 

 

Utopia er veldig stolt over å ha fått et navn av kaliber Maurice West til festivalen. Til tross sin unge alder har han allerede oppnådd store ting. Navnet hans vil garantert være et av de navnene vi vil høre mest fra de neste årene som kommer.

Det at vi får navn som Maurice West til å spille på den minste scenen på Utopia sier litt om festivalens omdømme internasjonalt, allerede etter det første året. Maurice er på mange måter EDMs ”Golden Boy” og blir trukket frem som det neste store, av de største navnene i verden! 

 

Han har blant annet allerede stått på de største scenene under Tomorrowland, Ultra Miami og Sziget. Han ble den første artisten under W&W sin merkevare Imprint Music og ble fort signet på Armada i 2015, hvor de største EDM-stjernene er signert.

Han får massiv støtte og blir dratt frem av navn som Armin van Buuren, Tiësto, W&W, KSHMR, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike og Martin Garrix, og har allerede remikset flere av disse og laget samarbeid med flere av disse navnene.

Maurice West vil bli et navn som headliner de største festivalene i verden om kort tid. Han har fått opparbeidet seg et strålende rykte og lager trance og EDM som får folk til å ta ut det lille ekstra.