Sigrid til Utopia 2024!

Sigrid er siste artistslipp før jul!

Utopia pressemelding:
Den fantastiske Sigrid kommer til Utopia 2024!

Etter en omfattende verdensomspennendeturné som strakte seg fra Europa til USA og Asia, inkludert en suksessfullklubbturné hjemme i Norge, er Sigrid nå klar for festivalsommeren og Utopia2024!

Den talentfulle artisten, som forøyeblikket har rørt opp entusiasme med sin ferske EP og den populære radiohiten"The Hype," som toppet Spotifys NMF-liste og var Ukas Låt, samtA-listet på NRK P3, har levert en imponerende rekke prestasjoner påverdensscenen.

I 2023 headlinet hun noen av landetsstørste festivaler, inkludert Neonfestivalen i Trondheim, Bergenfest, og ikkeminst Øyafestivalen, hvor hun mottok strålende anmeldelser. 

«Sigrid er noe av det råeste jeg harsett på en konsertscene av en norsk artist! Hennes ekstreme utstråling,fantastiske stemme og ikke minst hennes harmoni med publikum – det er enkelt å barevære et eneste stort smil på Sigrid-konsert. Og når hun drar i gang noen avsine superhits er dette ment til å bli bra!», sier festivalsjef Espen Knoph.  

Bare det siste året har Sigrid turnert i Europa, inkludert enminneverdig opptreden på Wembley Arena i Storbritannia, USA, og Asia. Hun fylteogså Oslo Spektrum, en begivenhet som Aftenposten beskrev som "Sigridløftet taket i Spektrum" med terningkast 6. Nylig spilte hun påFiskepiren, en konsert som sitter godt i minnet til over tusen mennesker. I2018 spilte hun på Utopia, hvor regnbuen stod over scenen.

«Gleder meg så mye til å komme tilbake til Utopia og Stavanger!», sierSigrid i festivalens pressemelding.

Norgesturneen høsten 2023 var intet unntak. Med hele 22 konserterspredt over 16 forskjellige byer har Sigrid satt sitt preg på musikkscenenrundt om i landet. Sigrids Norgesturné denne høsten har ikke bare vært enmusikalsk fest, men også et unikt samarbeid med NRK P3 Urørt som satte etekstra spennende preg på denne turneen. Som en innovativ tilnærming har Sigridinkludert ulike Urørt-artister som support på hver av de 22 konsertene, noe somhar skapt et spennende mangfold av unge musikalske talenter på scenen.

Med 1,6 milliarder streams globalt, enmillion solgte album og hits som "Strangers," "Don't Kill MyVibe," "Bad Life," "Don't Feel Like Crying,""Home To You," "Mirror," og "Burning Bridges,"har Sigrid vist seg som en stjerne med en unik evne til å skape fengendepoplåter.

Sigrid er det femte artistslippet til Utopia2024.

abonner på Nyhetsbrev

Takk for din interesse!
Uups! Noe gikk galt.