Utopia blogg: vi ser fremover!

Det har vært noen tunge måneder for oss etter at vi i april ble tvunget til å avlyse årets festivaler. Det vi elsker kunne plutselig ikke gjennomføres, nemlig det å samle tusenvis av nydelige mennesker til en fantastisk festivalhelg.

Vi lever og brenner for å skape møteplasser for mennesker. Det å se folk klemme, danse og ha tusenvis av sine «venner» på samme plass i et fellesskap er hele er alt det vi streber mot i månedsvis hvert eneste år. Derfor ble det som å få mye av livsgnisten tatt bort fra seg da COVID-19 begynte å herje for fullt og vi innså realiteten.

Nå er det derimot på tide å se fremover. Frem mot en ny festival. Vi vet enda ikke når det kan arrangeres, men vi tar sikte på Utopia 2021.

Vi blir ofte spurt om hva som skjer med neste år. Da svarer vi alltid at vi verken kan spå, jobber i FHI eller koker opp en vaksine på kontoret vårt. Fordi for oss er dette like stor bingo som for de som skal gifte seg, konfirmere seg eller reise halve verden for å endelig få besøke familie eller slekt.

Vi har allerede annonsert en headliner til neste år i Alan Walker. Et av verdens største navn sa ja til å flytte Utopia-konserten sin ett år frem i tid. Vi har flere andre artister som står klar til å annonseres, og begynner allerede med dette nå i november. Vi slipper også flere billetter i november.

Å drive festival er å drive noe optimistisk. Hadde vi ikke vært optimister kunne vi nok ikke jobbet i den bransjen vi gjør. Det å drive festival er allerede en risikosport og det er vi veldig klar over. Og en pandemi skal heller ikke stoppe oss.

Det vi derimot har sagt er at dersom 2021 også må foregå med restriksjoner ønsker vi heller ikke arrangere festival. For oss er hele essensen i festival møtene mellom mennesker. Det å se venner stå samlet med under én meters avstand, klemme og kysse på hverandre og danse tett i tett er alt det vi streber etter i månedsvis hvert år. Det jobbes også med en plan B som vi forhåpentligvis kan gjennomføre dersom Utopia 2021 kommer for kjapt i august neste år.

I mellomtiden håper vi dere billettkjøpere fortsetter å kjøpe billetter, sponsorer fortsetter å støtte oss og kommunen fortsetter å se viktigheten av festivaler som oss.

Følg med på sosiale medier for flere oppdateringer underveis.

Til neste gang: takk for all kjærlighet og stay safe!!❤️

Recent Posts / View All Posts

Utopia 2021 er avlyst

| Nyhet | No Comments
DET ER MED TUNGT HJERTE AT VI MÅ MELDE AT UTOPIA 2021 ER AVLYST💔 Vi har virkelig gjort alt i vår makt og har jobbet intenst de siste ukene gjennom hele sommeren for...

COVID-info

| Nyhet | No Comments
Vi får mange spørsmål vedrørende håndtering av korona, og vi skjønner både at folk er bekymret for smitte og at de eventuelt ikke kommer inn på festival. Her kommer derfor...

Utopia 2021 skjer! 

| Nyhet | No Comments
Utopia 2021 skjer! Utopia skal gjennomføres i år! Vi flytter den til 10-11 september for å gi dere en trygg festival og ikke minst en så fullverdig festival som overhodet mulig! ...

Lars Vaular til Utopia

| Nyhet | No Comments
Hiphop-legenden kommer til Utopia. Lars Vaular har vært en publikumsfavoritt siden han regjerte hitlistene i 2010 med «Rett opp og ned», og satt en helt ny standard for norsk hiphop...