Det er med stor glede vi kan delenyheten om at OBOS går inn som generalsponsor for Utopia de neste tre årene.

Ambisjonene er store når OBOS og Utopia nå skal samarbeide minst tre år frem i tid. Begge selskapene har som mål å utvikle regionen og sette Stavanger på kartet, og nå går vi inn for å gjøre dette sammen.

OBOS bygger fremtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. Det er medlemseid og er Norges største boligbyggelag og boligforvalter. I tillegg tilbyr de andre tjenester som er både nyttige og viktige brikker for de som nå skal etablere seg.

«Det at OBOS satser stort i Stavanger-regionen er fantastisk. Og det at de da har funnet Utopia som et naturlig satsingspunkt er enda kjekkere. OBOS viser med dette at de tenker på fremtiden til regionen gjennom å satse stort på et arrangement for unge voksne. Vi skal sammen utvikle regionen og gjøre den mer interessant og god å bo i. Som vi sier på Utopia-kontoret: Vi trenger noe å leve av, men også noe å leve for,» sier festivalsjef Espen Yung Svendsen.

Sponsoratet vil bestå av mye profilering, blant annet gjennom å være navnesponsor i sosiale medier. Ikke minst skal vi sammen skape mange kjekke aktiviteter og spennende stunt for Utopianere. Medlemsrabatt for OBOS-medlemmer er en viktig del av samarbeidet, men også andre aktiviteter både på og kanskje også utenfor festivalen.

«Vi i OBOS er i fyr og flamme over samarbeidet med Utopia! Dette er en arena hvor vi når frem til yngre og eldre ungdom, og det er et arrangement som styrker samhold og trivsel i Stavanger som by. Begge deler er utrolig viktig for OBOS som vil satse stort på Stavanger-regionen i lang tid fremover. Vi gleder oss til Utopia 2020!», sier Helga Eggja, prosjektdirektør Rogaland. 

Utopia er blitt en byutvikler som fokuserer på å skape fremtidens Stavanger-region. Derfor går det som hånd i hanske at OBOS har noen av de samme ambisjonene. Begge ønsker å tilrettelegge byen best mulig, både med tanke på møteplasser og innhold. Vi ser frem til et langsiktig og fruktbart samarbeid med en av Norges absolutt største kultursponsorer! Meld deg inn i dag og få tilbud om rabatterte billetter fra OBOS her! 

Leave a Reply