Grunnet pandemien har det vært stille fra oss en god stund nå, så vi tenkte det var på tide med en oppdatering.

Det har vært et langt år og noen lange måneder med korona, men nå ser vi endelig lys i tunellen. Etter fjorårets avlysning har det vært litt mangel entusiasme da vi ikke har visst når vi kan arrangere igjen. Men nå har vi endelig begynt å se konturene av noe som gjør at vi endelig kan se fremover.

Vi ser at flere av landets største festivaler avlyses. Det skrives også mye i avisene både nasjonalt og regionalt om hva som skjer med Utopia, da vi er så sent i august som gjør at sjansene for å kunne arrangere kanskje er større.

Vi skulle ønske vi kunne spå og være smittevernseksperter som visste hvor dette bare hen, men det vet vi altså ikke. Vi holder tett dialog med myndigheter både nasjonalt, regionalt og lokalt, i håp om at Utopia 2021 kan gå sånn noenlunde som planlagt. Dette vet vi dessverre ikke enda.

Men det vi vet er at Utopia 2021 SKAL arrangeres. Vi jobber med forskjellige scenarier både når det kommer til størrelse, dato og måten ting skal håndteres på. Det som er sikkert og visst er at vi ønsker å gi dere en stor fest slik dere fortjener. Lineupen som til nå er sluppet vil fortsette å være lineup, og det jobbes også med andre artister.

Planen er fremdeles å flytte til Bjergstedparken, lage en heidundrende fest for dere og gi dere tidenes festivalopplevelse. Billetter ligger ute for salg og vi holder fremdeles på tilbudsbilletter siden det fremdeles er en usikker tid i vente.

Vi setter pris på alle fine støttemeldinger som strømmer inn til oss, og alle som kjøper billetter til tross for at vi har en pandemi hengende over oss. Vi tror på sensommeren, vi tror på Utopia 2021 og vi tror på en fantastisk fest som skal avslutte dette utrolig kjipe vi har gått gjennom det siste året!

Leave a Reply