Smedvig og Veni er hovedsponsor!

Det er med stor glede vi kan annonsere at Smedvig og Veni har inngått en samarbeidsavtale med Utopia!

«Vi er med på Utopia fordi vi synes det er et veldig profesjonelt og tidsriktig arrangement som er med å skaper liv i Stavanger sentrum. Smedvigkvartalet er nærmeste nabo til konserthuset og vi heier på alle positive initiativ i nabolaget! Stavanger trenger en skikkelig musikkfestival  for å være en attraktiv by for både studenter og unge i alle aldre!», sier markedsdirektør i Smedvig, Sjur Christian Monsen.

Smedvig er et investeringsselskap som har vært en viktig del av Stavanger-regionens utvikling. De har eksistert siden 1915, hvor de først startet med å satse på shipping og hermetikk. Etter dette har de også satset på oljebransjen, og senere med stål, eiendom og teknologi. Smedvig har investert i teknologiselskapet Veni, og da et samarbeid med Utopia skulle realiseres var det helt naturlig å ta med seg Veni som en del av dette samarbeidet.

Veni er et ungt rådgivende IT selskap som eies av Smedvig 67% og de ansatte 33%. Vårt hovedkontor er i Stavanger. Selskapet har tatt mål av seg å bli blant de ledende på de områdene det velger å operere. Veni samarbeider tett med de ledende teknologiselskapene i verden for å sikre  leveranser av de beste løsningene til våre kunder. Selskapet har siden etablering i 2018 rekruttert over 50 medarbeidere fra ulike miljøer i IT bransjen, et antall ansatte vi ønsker å doble i løpet av 2020.

Smedvig og Veni har en visjon «Bygge for fremtiden» – noe som faller helt i Utopias ånd.

«Vi mener at Utopia og Veni har samme mål om å sette vår by på kartet og sammen skal vi bygge noe verdifult som varer og som setter preg på utviklingen i samfunnet.Utopia leverer store festival opplevelser og Veni tilbyr store arbeids opplevelser gjennom å tilby spennende arbeidsplasser for de unge i byen», sier markedsdirektør i Veni Petter Alfsen.

«Smedvig er et fremoverlent selskap som tør satse på det nye og spennende. Utopia er en viktig del av byutviklingen til Stavanger gjennom innhold – Smedvig er det gjennom investeringer, eiendom og teknologi. Vi er utrolig stolt over å ha med oss Smedvig og Veni på laget!», sier festivalsjef Espen Yung Svendsen.

Hva Smedvig og Veni skal finne på under Utopia må en bare vente å se. Men som vanlig blir det 100% gjennomført når disse to selskapene setter i gang.

Vi gleder oss til fortsettelsen.

Les mer om Smedvig og Veni her! På bildet fra venstre: Karen Lærdal Skuland fra Smedvig, Isabell Casanovas fra Utopia og Petter Alfsen fra Veni.

Leave a Reply