Sponsorintervju: Bate boligbyggelag

Bate boligbyggelag er gode venner av Utopia. Helt siden oppstarten viste de interesse for arrangementet, og til Utopia 2018 ble Bate med som samarbeidspartner for første gang. Siden den gang har det utviklet seg og i 2019 var de generalsponsor!

De tok aktivering på alvor og bygget Bate-brygga som ble en stor suksess. Dette ble et chill hangout-område som fikk stor oppmerksomhet. Temaet deres var både tidsriktig og veldig gjennomført da de også delte ut gratis sydvester med sitatet «Føkk plastikk».

Vi tok en prat med våre gode venner i Bate og markedsansvarlig Kristina Renberg:

Først og fremst, takk for et fint år sammen med dere. Hva står igjen som ditt høydepunkt under Utopia 2019?

Det må være når Karpe tok opp Batesydvesten på scenen og sa «Føkk plastikk, det digger vi!». Det føltes litt som jeg hadde fått en million likes!

Hvorfor er akkurat Bate med som generalsponsor på Utopia?

Vi er eid av medlemmene våre og derfor er det spesielt viktig at vi velger sponsorater som gir tilbake til dem, og det gjør definitivt Utopia! Festivalen skaper ikke bare utrolig god stemning i byen vår, men den gjør også Stavanger til en mer attraktiv by å bo i, for det er her det skjer.

Hva er Bates viktigste budskap ut mot en Utopia-gjest?

Bate heier på byens feteste festival som gjør regionen vår til en herlig plass å leve. I tillegg heier vi på ungdommen (pluss noen tøffe voksne) og syns de fortjener en fest som Utopia.

Hvordan merkes effekten?

Først og fremst skaper det et internt engasjement hos oss, ansatte syns det er kult! I tillegg har vi fått masse skryt fra både medlemmer og andre bedrifter i regionen.

Hva betyr Stavanger-regionen for dere?

Åh, hvor skal vi begynne? Vi har jo bidratt til å bygge opp denne regionen, hver 5. bolig i Stavanger er bygget av oss. Så det blir vanskelig å si med få ord, men jo, ALT.

Hvordan kan Stavanger-regionen bli bedre tilrettelagt for unge mennesker og nyinnflyttere?

Det er klart en sammensetning av flere faktorer, men en start er helt klart ved å ha flere attraktive arrangementer som Utopia. I tillegg så betyr gode bomiljø mye, altså ikke bare boligen din, men området rundt som det grønne, kollektivtilbud, menneskene – livet mellom husene.

Vi setter stor pris på samarbeidet med Bate, og tror og håper vi i fremtiden skal få dyrke dette ytterlige.

Bate er fremoverlent, tørr å satse, er målrettet og har gjort god research i forkant. Vi er stolt over å ha en stor og sterk instutisjon som Bate med oss på laget!, sier daglig leder i Utopia, Espen Yung Svendsen. 

Leave a Reply