Takk for i år! <3

Tidenes beste Utopia er over for denne gang!

Utopia 2019 skriver seg inn i bøkene som den beste utgaven som noengang er laget. Kun utelukkende positive tilbakemeldinger både fra myndigheter, artister, sponsorer og ikke minst fra dere gjester!

Festivalen har nå vært i tre år, og flere år skal det bli. Det har vært en stor utfordring da vi er en ung organisasjon, men for en drømmehelg det ble. Været ble (som forventet) magisk, spesielt på lørdagen. Selv om det dryppet litt på fredagen stod ikke det i veien for at flere tusen tok turen tidlig til festivalområdet.

Musikalske høydepunkt, så vel som flere aktiviteter for de som ville ha enda mer av den ekte festivalfølelsen. Det skapte noen perfekte rammer.

Zara Larsson sin manager ga klar beskjed til oss i etterkant: «One of the best organized festivals we’ve ever been to».

Det gikk også noen ryker om at hele Swedish House Mafia var i Stavanger. Vi kan bekrefte de ryktene. De reiste rundt i Ryfylke med rib-båt, spiste fantastisk sjømat på Fisketorget og hang i VIP-området vårt. En ære å huse disse legendene.

Karpe leverte en legendarisk konsert, mens ISAH eide sin gamle hjemby Stavanger fullstendig.

For en helg! Vi må rette en stor takk til alle våre fantastiske ansatte, våre flere hundre frivillige og dugnadspersonell, sponsorer og samarbeidspartnere som har tro på prosjektet og ikke minst til dere i publikum som skaper selve rammene til festivalen. Vi elsker dere!

Utopia 2020 går av stabelen 28-29 august! Sett av datoen – presale-pass allerede i salg!

Mvh
Team Utopia

Leave a Reply