TRAVELLE

Stjerna fra Jørpeland med millioner av streams og sine ekstremt fengende låter til Utopia! Vi er stolt over å kunne presentere regionens best skjulte skatt!

 

Travelle, aka Kristoffer Björntvedt fra Jørpeland skal få Amfiet under Utopia til å gynge! Den elektroniske produsenten har fusjonert det med singer-songwriter-musikk, hvor hans låter fokuserer på gledene, så vel som nedturene med å vokse opp i generasjon Z med Tinder, Donald Trump og gaming.

«Travelle har vært en favoritt hos oss lenge. Det er en ganske utrolig historie hvor han nesten ut av ingenting havnet som #1 på Spotify Top 50 Viral! Han definerer mye av det som er den «nye vinen» i musikkverden og utvikler seg sammen med musikken og er litt i samme bane som Post Malone og andre trap-sjangeren, men fremdeles noe helt eget grunnet sin variasjon», sier festivalsjef Espen Yung Svendsen.

I fjor slapp Travelle første del av et prosjekt da EPen «In Paradise (pt.1)» ble sluppet som allerede har fått millioner av streams, hvor alt er skrevet, utført og produsert av Travelle selv. Kristoffer sier selv om utgivelsen: «For dette prosjektet har jeg lagt alle bekymringer til side og prøver bare å få frem hvordan tingene er, uten filter». Hans første utgivelse kom tilbake i 2016 med singelen «Nobody Else». Denne havnet rett opp som #1 på Spotify Top 50 Viral-liste, og soveroms-produsenten hadde plutselig en rekke låter som traff langt utover Norges grenser, mens han fremdeles bodde i barndomshjemmet på Jørpeland. Nå har derimot Travelle flyttet til Oslo hvor han forteller videre om sitt liv som ung mann i moderne livet i storbyen.