DET ER MED TUNGT HJERTE AT VI MÅ MELDE AT UTOPIA 2021 ER AVLYST💔

Vi har virkelig gjort alt i vår makt og har jobbet intenst de siste ukene gjennom hele sommeren for å få til å skape denne festen for dere. Vi har dessverre ikke fått de signalene fra myndigheter som vi hadde håpet og trodd vi skulle få.

Det har vært en lang kamp for å få lov til å lage landets første store fest, etter pandemiens utbrudd. Vi har jobbet tett med Stavanger kommune, Regjeringen, FHI, HOD og FDir. Dessverre er man ikke sikre på at det vil kunne utføres på en forsvarlig måte, så derfor har vi nå sett oss tvunget til å avlyse 2021.

Vi fikk positive signaler om at midten av september ville vært godt nok, så derfor flyttet vi den fra slutten av august til 10-11 september, dette i samråd med fagfolk. Ettersom sommeren gikk, deltavarianten slo rot og man så at smittetallene ikke var på den helt positive siden.

Det skjønner vi er veldig leit for mange. Utopia er årets store høydepunkt og vi har selv jobbet for å lage tidenes beste festival i over to år.

Du kan få refundert billetten din, men vi håper du beholder den til neste år slik at vi kan komme tilbake sterkere enn noen gang ❤️

Dersom du skulle være forhindret å delta på den nye datoen, og ønsker å få din billett refundert, ber vi deg sende mail til billett@utopiafest.no . Oppgi følgende informasjon: e-postadresse brukt til bestilling, ordrenummer (7 siffer), billettkategori og antall billetter som skal refunderes, kontonummer for refusjon. Om du har kjøpt billetten med kredittkort må du også oppgi KID-nummer som tilhører kontonummer.

Vi har allerede begynt å planlegge tidenes festival neste år og vi lover at det blir verdt ventingen. Vil også legge til at det vil komme Utopia-nyheter på løpende bånd fremover, og første nyhet er like rundt hjørnet.

Billetten din blir automatisk videreført til Utopia 2022.

Vi vil gjøre alt vi kan for å videreføre store deler av artistprogrammet til neste år.

Om du har spørsmål er det bare å kontakte oss.

Vi gleder oss masse til vi kan samles igjen. Når dette er over skal vi hoppe, danse, klemme og stå tett i tusentall. Utopia 2022 skal bli en feiring uten sidestykke.
Ta vare på hverandre så lenge.

Team Utopia 💚

Leave a Reply