Verve blogger om ambassadørprogrammet!

Ambassadørprogrammet er tilbake for andre år på rad og vi er så begeistret! Var du ambassadør i fjor så vet du hva det går i, vi er her for å maksimere opplevelsen din til det uforglemmelige! Er du ny til programmet så kan du lese litt mer om hva det handler om her. Vi har et mål, og det er at du og vennene dine skal ha tidenes opplevelse på Utopia 2020!

Hva er ambassadørprogrammet?

Ambassadørprogrammet vårt er blitt til for å kunne bygge opp under den allerede eksisterende festivalopplevelsen. Det er en måte for oss som festival å kunne belønne de av dere som allerede promoterer Utopia til venner og kjente. Målet er å tilby dere det lille (store!) ekstra.

Alt du trenger å gjøre er å selge billetter til vennegjengen og i gjengjeld har vi en hel rekke råkule belønninger til dere. Kanskje du lyst på weekendpass, oppgradering til VIP, privatsjåfør eller photoshoots? Vi kjører kule konkurranser og tilbud for dere som ambassadør og holder dere alltid oppdatert på siste nytt om festivalen. Bli med og oppgrader festivalopplevelsen til en uforglemmelig happening for deg og vennene dine!

Hvem er ambassadørprogrammet for?

Programmet er for deg som er en stor fan av Utopia. For deg som liker å prate om festivalen med venner og kjente, og gjerne oppfordre folk til å bli med. Om du er en som liker å dra med hele vennegjengen på festival, da får du gjennom programmet tilgang på billetter til den beste prisen. Og belønningene? De er laget for å deles!  Så om du har lyst å gjøre festivalopplevelsen til den bhttps://plln.io/upUteste noensinne er det bare til å hive seg på!

Registrer deg her: plln.io/upUt

Hvorfor har Utopia valgt å ha et ambassadørprogram?

«For det første er dette en sosial måte å planlegge årets festivalhelg på, og det er veldig kjekt for oss at folk kan planlegge og kjøpe billetter i sammen. I tillegg gir det oss en nærmere relasjon til fansen vår. Når vi i tillegg kan belønne våre beste fans og gi dem en opplevelse for livet på en helt annen måte er det fantastisk», sier festivalsjef Espen Yung Svendsen

Hvordan kan du gjøre din Utopia 2020-opplevelse til den beste noensinne?

  • Registrer deg som ambassadør – det tar ca 1 minutt, super enkelt!
  • Send ut billettinvitasjoner til vennene dine via ditt Dashboard – du legger bare inn deres navn, kontaktinfo og hvor mange billetter de ønsker og sender avgårde.
  • Vennen din mottar da en e-post med link til kjøp av billettene sine – så snart de har fullført kjøpet får du tildelt poeng for slaget.
  • Du kan bruke poengene du tjener på kule belønninger. Her snakker vi weekendpass, billetter til hemmelig pre- og afterparty, VIP inngang, photoshoots, adgang backstage mm – Hvor ofte har du fått disse valgene sammen med festivalbilletten din?
  • Planlegg tidenes sommer sammen med vennene dine og begynn å gled deg nå – Dette kommer til å bli helt rått!

Er du klar til å komme i gang?

Registrer deg for å bli ambassadør her: plln.io/upUs

Er du allerede ambassadør? Da kan du logge inn her: plln.io/upUt

Har du spørsmål om ambassadørprogrammet?

Om du har noen videre spørsmål om programmet kan du kontakte Marita, vår Community Manager: marita.cm@verve.co

Leave a Reply